עיצוב מפלס עליון

לדבר בשפתם של בני הבית

מהות הפרויקט

תכנון מחדש של הקומה העליונה בדגש על ההול + 2 חדרי אמבטיה + שירותי אורחים בחלל התחתון. בעתיד הקרוב מתוכננת עבודה על החלל הציבורי הכולל מטבח + סלון, שיעברו שינוי גם הם.

מה נעשה

תכנון מחדש + החלפת אלומיניום + בחירת פרקט + בחירות אריחים + החלפת מעקה מדרגות ועיצוב מעקה חדש + החלפת דלתות פנים + החלפת פרטי נגרות + בחירות צבעים לקירות ולאלומיניום + בחירת אקססוריז מתאימים ועוד.

האתגר

למצוא פתרונות תכנוניים לחלל הרטוב עם פתרונות ברי ביצוע (ואומר מראש: העקשנות משתלמת!).

כאשר גילה, בוגרת שנקר במגמת טקסטיל, פנתה אלי, מאוד הופתעתי ועם זאת הוחמאתי.
כמעצבת פנים המתמחה בתכנון אני רואה את החלל באופן מיידי ומצליחה להוציא את הפוטנציאל המרבי מהחלל הנתון, בהתאם לדרישות הלקוח, אחת מדרישות הלקוח הוא שהשיפוץ יעשה בשני שלבים חלל עליון תחילה ומאוחר יותר החלל התחתון האתגר היה עיצוב החלל העליון תוך דגש שעיצובי ותשומת לב לחלל התחתון שישופץ מאוחר יותר. הרסנו קירות, פתחנו פתחים חדשים ותכננו את פרטי הנגרות שיתאימו לתכנון החדש.
התוצאה הייתה טובה מהמצופה: הקומה השנייה הפכה למרחב מואר בעל אווירה נעימה.
זה היה כל כך מוצלח עד שכולנו הרגשנו שאנחנו חייבים לשפץ גם את הקומה התחתונה עוד השנה.

העבודה עם מעצבת טקסטיל עוררה בי ובה השראות חדשות לכיוונים חדשים לשימוש מקורי ומיוחד בחומרים, טקסטורות, צבעים ומרקמים.

הרצון של גילה היה ליצור אווירה שקטה ושלווה בחללים הרטובים, אך שתהיה בהם קריצה מעניינת ולא שיגרתית.

תוצאות העבודה המשותפת עם גילה היא אריחים מונוכרומטיים עם צורות גאומטריות מיוחדות בשילוב פרטי נגרות לא שיגרתיים המודגשים בחלל ונותנים אווירה חמה, בלי שום תחושת מאמץ ובעיצוב שקט ועדין.

אני מחכה להתחיל את החלל הציבורי בקומת הכניסה שבהחלט יהיה רך עדין ועם זאת חם ופרקטי.

תודה גילה!